WORKSPACE PLUS

het totaalpakket voor uw gehele
ict-omgeving

Doordat steeds meer programma’s online worden aangeboden, wordt de werkplek enerzijds eenvoudiger maar anderzijds ook kwetsbaarder. De meeste software wordt niet meer lokaal geïnstalleerd. Dit maakt de werkplekken eenvoudiger. Tegelijk is iedere werkplek online waardoor updates en een veilig netwerk cruciaal zijn.

Daar waar veel bedrijven vroeger gebruik maakte van een systeembeheerder, verschuift het systeembeheer nu steeds meer naar gespecialiseerde bedrijven, die de werkplek zien als eindpunt en niet als vertrekpunt.

Door de toenemende vraag levert B2B Secure naast netwerkbeveiliging nu ook werkplek- en serverbeheer voor een vast bedrag per maand: WorkSpace Plus. Met dit totaalpakket beheren wij voor één bedrag uw gehele ICT-omgeving.

Beveiligd netwerk
Onze roots liggen in de beveiliging. Een veilig netwerk met de juiste oplossingen en monitoring, is voor ons het belangrijkste startpunt wanneer we een netwerk in beheer krijgen. U moet kunnen vertrouwen op het netwerk. Lees meer hierover in het Secure Plus pakket. Naast deze beveiliging leveren we in het WorkSpace Plus pakket dus ook het werkplek- en serverbeheer. Volgens dezelfde hoge standaard.

Veilige werkplekken

De werkplek vormt een makkelijke opstap voor indringers. Iedere werkplek is immers online. Uw werkplek (endpoint) moet veilig en vertrouwd zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere werkplek is voorzien van endpoint security. Deze software zorgt ervoor dat u bent beschermd tegen ransomware, virussen en malware.

Op afstand of op lokatie

Het gehele netwerk inclusief de werkplekken wordt nauwkeurig gemonitord op updates en kwetsbaarheden. De werkplekken en servers kunnen we op afstand beheren en bijwerken. Indien nodig kan er een ICT-consultant ter plekke komen. Voor het aansluiten van nieuwe werkplekken bijvoorbeeld. Of voor problemen die niet remote kunnen worden verholpen. Naast vaste werkplekken en servers beheren wij uiteraard ook uw laptops en mobile devices zoals tablet en smartphones.

Continuïteit en support

Niks vervelender dan niet te kunnen werken door ICT-problemen. Met onze monitoring houden we netwerken 24/7 in de gaten op eventuele calamiteiten of storingen. Daarnaast hebben wij een supportafdeling die altijd voor u klaarstaat en direct schakelt bij problemen. Op die manier kunt u vertrouwen op een optimaal werkende ICT-omgeving en is de continuïteit gewaarborgd.

Aan de slag!

Maakt u gebruik van het Secure Plus pakket en wilt u ook het werkplek- en serverbeheer aan ons uitbesteden? Heeft u het idee dat werkplekken onveilig zijn? Of dat het systeembeheer beter kan? Neem gerust contact op, dan bespreken én bekijken wij wat er beter kan!

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166