it beheer

Het uitbesteden van uw IT omgeving is niet alleen kosten efficiënt. Maar uw bent altijd verzekerd van de beste expertise in huis.

.01

Geen omkijken meer

U kunt uw gehele IT omgeving uitbesteden aan B2B secure. Onze IT professioneels zijn altijd up-to-date en zorgen ervoor dat uw netwerk 24/7 up and running is.

.02

Vast bedrag per maand

Wij maken glasheldere afspraken over het serviceniveau en spreken een vast bedrag per maand met u af zodat altijd weet waar u aan toe bent.

.03

Software / Hardware Beheer

B2B Secure is de totaalleverancier voor uw software, hardware en complete IT beheer. Voor uw organisatie één aanspreekpunt waardoor u compleet ontzorgt word.

.04

Veilige werkplekken

De werkplek vormt een makkelijke opstap voor indringers. Iedere werkplek is immers online. Uw werkplek (endpoint) moet veilig en vertrouwd zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere werkplek is voorzien van endpoint security. Deze software zorgt ervoor dat u bent beschermd tegen ransomware, virussen en malware.

.05

Op afstand of op locatie

Ondersteuning nodig, indien mogelijk helpen we eerst via remote toegang, op alle fronten een efficiënte manier van ondersteunen en vaak zeer snel te realiseren. Maar natuurlijk staan wij ook klaar om bij u op locatie eventuele problemen op te lossen of bij te dragen aan verbeteringen. 

.06

Continuïteit en support

Niks vervelender dan niet te kunnen werken door ICT-problemen. Met onze monitoring houden we netwerken 24/7 in de gaten op eventuele calamiteiten of storingen. Daarnaast hebben wij een supportafdeling die altijd voor u klaarstaat en direct schakelt bij problemen. Op die manier kunt u vertrouwen op een optimaal werkende ICT-omgeving en is de continuïteit gewaarborgd.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166