gegevens beveiliging

Gegevens beveiliging

Dagelijks werken we met veel verschillende gegevens. Of het nu gaat om persoonsgegevens of zakelijke gegevens dagelijks komen ze voorbij. We mailen ze, vullen ze aan en slaan ze ergens op.

Het is daarom voor elke organisatie van belang dat hier de juiste stuctuur in zit en dat u weet waar de gegevens zijn opgeslagen en wat er met de gegevens gebeurd, zeker nu de wetgeving volgens de AVG hierom vraagt.

B2B secure heeft verschillende oplossing voor uw organisatie om hier de juiste structuur in aan te brengen. Doormiddel van bijvoorbeeld fileshare software kunt u uw bestande veilig, versleuteld opslaan bij ons in de Nederlandse Cloud.

Secure File Transfer

Elke dag sturen we informatie via e-mail en delen we bestanden met elkaar. Het delen van bestanden (file transfer) gaat vaak via e-mail of cloudopslag. We sturen e-mails door met bijlagen en delen bestanden online. Het gebruik van e-mail en cloudopslag is zo gewoon geworden, dat we er niet meer altijd bij nadenken.

File Sharing

Met RushFiles is het eenvoudig om data met elkaar, externen en devices te delen. In geval van verlies kan er een remote wipe worden uitgevoerd en per klant kan er een beveiligingskey worden gedefinieerd. Revisies kunnen worden bijgehouden van bestanden, zoveel als u wilt. Toegang geschied via het web of de windows/Mac/IOS/Android applicaties.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166