gebruikers beveiliging

Beveilig de toegang tot uw bedrijf

Het gebruik van mobiele apparaten om bijvoorbeeld e-mail te lezen is geen uitzondering meer. Daar waar je vroeger een PC op kantoor had staan, werken we tegenwoordig met laptop, smartphone en tablets. Onderweg en thuis.

De keerzijde hiervan is dat het netwerk ook groter wordt. Groter dan alleen het lokale netwerk op kantoor. Veel mobiele apparaten bevatten steeds meer gevoelige gegevens. Of hebben toegang tot vertrouwelijke gegevens. Dit maakt laptop, smartphone en tablet een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen.

 

Naast de netwerkbeveiliging zal iedere organisatie ook aandacht moeten besteden aan de gebruikersbeveiliging. Denk hierbij aan:

• Het beveiligen en beheren van smartphones en tablets (mobile threat defense)
• Het versleutelen van bestanden en e-mail (data loss prevention)
• Het verbeteren van de toegangsbeveiliging (two factor authentication)
• Het aanscherpen van wachtwoorden (passwordmanagement)

B2B Secure heeft verschillende oplossingen en tools voor het optimaliseren van de gebruikersbeveiliging. Op die manier kunnen gebruikers op een veilige manier zowel binnen als buiten uw netwerk werken. Wij adviseren u graag over de gebruikersbeveiliging en helpen u graag verder met praktische en bewezen oplossingen.

Mobile Security

Het gebruik van smartphone en tablets is niet meer weg te denken. Zijn er nog mensen in uw organisatie die niet hun e-mail lezen op hun smartphone? Thuis en onderweg nog even wat e-mails beantwoorden of gegevens opzoeken….

Endpoint Security

Om een goede balans te vinden tussen technologie, processen en mensen is het van belang om het gehele netwerk goed te beveiligen. Met alleen een firewall plaatsen bent u nog niet klaar.

E-mail encyptie

Het gebruik van e-mail is onverminderd groot. Het is bijzonder eenvoudig om iemand een e-mail te sturen. Het is de afgelopen 10 jaar alleen maar toegenomen…..

Wachtwoord Beheer

Doordat steeds meer diensten en producten worden ontsloten via een mijn-omgeving, krijgen gebruikers steeds meer wachtwoorden. Bij het aanmaken van een account kiezen gebruikers daardoor heel vaak hetzelfde wachtwoord.

Veilige Back-up

Het aantal bestanden neemt dagelijks toe. We verzamelen met zijn allen steeds meer informatie. Deze documenten, e-mails, foto’s en video’s slaan we allemaal op. Maar wat zijn de gevolgen voor uw organisatie als deze data kwijtraakt of besmet raakt met een virus of ransomware?

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166