Exclaimer cloud

exclaimer cloud voor office 365

Beheer e-mailhandtekeningen centraal in Office 365 via de cloud

Ontwerp, distribueer en beheer eenvoudig de emailhandtekeningen van uw medewerkers, ongeacht of ze nu mailen vanaf een pc, Mac of mobiel apparaat.

.01

Aan mail van gebruikers van Office 365 wordt een volledige, dynamische en professionele e-mailhandtekening toegevoegd wanneer ze vanaf welk apparaat dan ook een bericht verzenden, inclusief smartphones, tablets en Macs.

.02

Zodra je een nieuwe mail opent in Outlook, dan ziet de gebruiker zijn handtekening. Gebruikers kunnen zelf handtekeningen kiezen op mobiele apparaten met behulp van ‘onderwerp bevat’-regels.

.03

Beheer alle handtekeningen in Office 365 vanaf een internetbrowser. Een slimme en inventieve interface ontworpen voor gebruikers van elk technisch niveau.

.04

Voeg eenvoudig extra elementen aan de handtekening toe, zoals socialmedia-iconen, promotiebanners, juridische disclaimers en meer. U kunt zelfs een specifieke handtekening instellen voor uw marketingcampagne, met een start- en einddatum.

.05

Met onze gebruiksvriendelijke editor kunt u een handtekening van de grond af aan opbouwen of een van de vele bestaande sjablonen kiezen en die als startpunt gebruiken.

.06

Handtekeningen worden toegevoegd aan uw e-mailberichten door Exclaimers regionale Azure-servers, die de e-mailberichten daarna terugsturen naar uw Office 365.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166