next gen firewall

een slimme beveiligingsmuur

Een firewall is een van de bekendere apparaten in de beveiliging van een netwerk. Veel mensen kennen het begrip. Waarschijnlijk omdat we er al lang mee werken maar misschien ook omdat het tot de verbeelding spreekt: een beveiligingsmuur. Net als in de middeleeuwen.

Een firewall beveiligt verkeer naar en afkomstig van uw netwerk. Op basis van gedefinieerde beveiligingsregels wordt verkeer wel of niet geblokkeerd. Een firewall vormt dus de barrière tussen beheerde interne netwerken die we vertrouwen en de netwerken daarbuiten die we niet direct vertrouwen, zoals bijvoorbeeld het internet.

Next Generation Firewall
Waar voorheen een firewall alleen verkeer controleerde (pakketfiltering en stateful inspection) kunnen nieuwe firewalls ook patronen herkennen, aanvallen zien aankomen en zichzelf op deze bedreigingen aanpassen. De next-gen firewall is een zelflerend systeem dat ook is toegerust om remote gebruikers toegang te geven en meerdere netwerken te verbinden.

B2B Secure levert verschillende next-gen firewalls. Of het nu gaat om een netwerk van 5 of 500 medewerkers; wij hebben altijd een geschikte oplossing. De firewalls worden geplaatst en ingericht door getrainde en gecertificeerde specialisten. Wij bouwen én leveren dus een slimme beveiligingsmuur, waarmee we uw fort en inwoners goed kunnen bewaken!

Spam Filtering

Voorkomen is beter dan genezen. Dit heeft zeker betrekking op uw dagelijkse e-mail. De meeste bedreigingen van bijvoorbeeld ransomware, malware of phishing, komen binnen via e-mail. Er wordt zelfs gezegd dat 1 op de 99 e-mails een phishing mail is.

Secure Plus

Dat een bedrijfspand moet worden beveiligd is voor de meeste ondernemers wel duidelijk. Er staan waardevolle spullen en je wilt niet dat er wordt ingebroken. Maar hoe zit het met de beveiliging van je online omgeving?

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166