OPLOSSINGEN

Better To Be Secure

B2B Secure staat voor “better to be secure”. Oftewel, veilig werken in een wereld waarin we steeds meer online werken, (persoons)gegevens delen en documenten online opslaan. Beveiliging is geen keuze maar een randvoorwaarde. B2B Secure helpt bedrijven om veilig te werken. En dat veilig werken kunnen wij u leveren op alle niveaus.

.01

Gebruikersbeheer

Het gebruik van mobiele apparaten om bijvoorbeeld e-mail te lezen is geen uitzondering meer. Daar waar je vroeger een PC op kantoor had staan, werken we tegenwoordig met laptop, smartphone en tablets. Onderweg en thuis.

.02

Netwerkbeveiliging

Als er één oplossing was geweest om de gehele IT-omgeving te beveiligen, dan was netwerkbeveiliging een stuk eenvoudiger geweest. Zo simpel is het helaas niet. De IT-omgeving is de afgelopen jaren een stuk complexer geworden met online opslag, programma’s, smartphones en remote gebruikers.

.03

Gegevensbeveiliging

Elke dag sturen we informatie via e-mail en delen we bestanden met elkaar. Het delen van bestanden (file transfer) gaat vaak via e-mail of cloudopslag. We sturen e-mails door met bijlagen en delen bestanden online. 

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166