ENDPOINT BEVEILIGING

bescherm uw organisatie tegen ransomware, maleware rm andere bedreigingen.

Om een goede balans te vinden tussen technologie, processen en mensen is het van belang om het gehele netwerk goed te beveiligen. Met alleen een firewall plaatsen bent u nog niet klaar. Gebruikers moeten ook goed worden beschermd, want zij zijn vaak onbewust de zwakste schakel.

Gebruikers werken met laptops, smartphone en tablets. Als organisatie wilt u flexibel zijn en als werkgever wilt u medewerkers de gelegenheid bieden om remote te werken. Dit betekent dat gebruikers op afstand verbinding maken en e-mail lezen op hun smartphone. De grootste security bedreigingen zoals ransomware, malware en phishing komen echter binnen via e-mail en via verdachte websites.

Daarom is het essentieel om laptops, smartphones en tablets – ook wel endpoints genoemd – goed te beveiligen, zodat malware en ransomware maar ook phishing wordt tegengehouden. De endpoints vormen vaak de opstap voor cybercriminelen om uw netwerk binnen te dringen en data te stelen of te gijzelen.

B2B secure heeft verschillende oplossing om endpoints te beschermen en te monitoren. Op die manier kunnen gebruikers prettig en veilig remote werken. Wij adviseren u graag welke oplossing bij uw organisatie past.

E-mail Encryptie

Het gebruik van e-mail is onverminderd groot. Het is bijzonder eenvoudig om iemand een e-mail te sturen. Het is de afgelopen 10 jaar alleen maar toegenomen. Ondanks diverse extensies en uitbreidingen, werkt e-mail nog steeds zoals het in de jaren zeventig werd ontwikkeld.

Workspace Plus

Doordat steeds meer programma’s online worden aangeboden, wordt de werkplek enerzijds eenvoudiger maar anderzijds ook kwetsbaarder. De meeste software wordt niet meer lokaal geïnstalleerd. Dit maakt de werkplekken eenvoudiger.

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166