managed services

Managed Services

Met Managed Services wordt het organisaties gemakkelijk gemaakt. B2B Secure neemt de praktische kanten van IT beveiliging voor haar rekening. Specialisten beheren de beveiligingscomponenten die nodig zijn om data te beschermen tegen bedreigingen van buiten af.

.01

Secure Plus

Dat een bedrijfspand moet worden beveiligd is voor de meeste ondernemers wel duidelijk. Er staan waardevolle spullen en je wilt niet dat er wordt ingebroken. Maar hoe zit het met de beveiliging van je online omgeving? Iedereen werkt immers online. We sturen e-mails en maken documenten. Sterker nog, we slaan klantgegevens op in de cloud en we werken in onze online boekhouding, oftewel is de online beveiliging net zo goed geregeld als de beveiliging van het bedrijfspand?

.02

Workspace Plus

Doordat steeds meer programma’s online worden aangeboden, wordt de werkplek enerzijds eenvoudiger maar anderzijds ook kwetsbaarder. De meeste software wordt niet meer lokaal geïnstalleerd. Dit maakt de werkplekken eenvoudiger. Tegelijk is iedere werkplek online waardoor updates en een veilig netwerk cruciaal zijn.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166