netwerk beveiliging

Netwerkbeveiliging is onmisbaar

Als er één oplossing was geweest om de gehele IT-omgeving te beveiligen, dan was netwerkbeveiliging een stuk eenvoudiger geweest. Zo simpel is het helaas niet. De IT-omgeving is de afgelopen jaren een stuk complexer geworden met online opslag, programma’s, smartphones en remote gebruikers. Netwerkbeveiliging bestaat vandaag de dag uit meerdere beveiligingslagen en diverse componenten.

Het kantoornetwerk vormt vaak het middelpunt met daaromheen andere filialen, remote gebruikers en diverse endpoints. Iedereen moet toegang hebben. Ook tot gevoelige en vertrouwelijke informatie. De informatie wordt doorlopend gedeeld, verrijkt en opnieuw gedeeld. Netwerkbeveiliging moet dus zorgen voor betrouwbaarheid, veiligheid en bescherming van het netwerk én de gebruikers. Zonder dat dit ten koste gaat van het gemak.

B2B Secure werkt met verschillende specialisten, die expert zijn op hun vakgebied. Op die manier kunnen wij alle beveiligingslagen en componenten beveiligen. Hierbij maken we gebruik van diverse oplossingen. Dit is voor ieder bedrijf anders. Wij leveren aan kleine en zeer complexe netwerken.

Door de oplossingen en specialisten op maat aan te bieden, leveren we een hoogwaardige netwerkbeveiliging. Voor kleine en grote bedrijven. Het belangrijkste is dat u zorgeloos kunt werken en wij kunnen daarin ondersteunen of het gehele beheer 24/7 van u overnemen.

Next gen Firewall

Een firewall is een van de bekendere apparaten in de beveiliging van een netwerk. Veel mensen kennen het begrip. Waarschijnlijk omdat we er al lang mee werken maar misschien ook omdat het tot de verbeelding spreekt: een beveiligingsmuur. Net als in de middeleeuwen.

Spam Filtering

Voorkomen is beter dan genezen. Dit heeft zeker betrekking op uw dagelijkse e-mail. De meeste bedreigingen van bijvoorbeeld ransomware, malware of phishing, komen binnen via e-mail. Er wordt zelfs gezegd dat 1 op de 99 e-mails een phishing mail is.

Veilige Back-up

Het aantal bestanden neemt dagelijks toe. We verzamelen met zijn allen steeds meer informatie. Deze documenten, e-mails, foto’s en video’s slaan we allemaal op. Maar wat zijn de gevolgen voor uw organisatie als deze data kwijtraakt of besmet raakt met een virus of ransomware?

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166