Security Awareness trainingen

awareness training

Wil je security- en privacy risico’s door menselijke fouten verminderen? We staan klaar om je te helpen bij de implementatie van je privacy- en security awareness programma.

Het gedrag van de medewerkers binnen de organisatie moet aangepast worden, om de dreigingen en risico’s van informatiebeveiliging en privacy het hoofd te bieden. Maar de meeste medewerkers zitten daar niet op te wachten. Ze vinden dat het prima gaat zoals het nu gaat. Ze vinden de onderwerpen saai en hebben eigenlijk geen tijd.

Hierdoor kan je als organisatie risico’s lopen door het verlies van gevoelige informatie, fraude en reputatie schade. Onze diensten richten zich juist op deze groep medewerkers. Door ze nieuwsgierig te maken naar het onderwerp, motiveren we ze om te leren. Daarbij maken we het persoonlijk. Niet jij als medewerker, maar jij als persoon speelt de hoofdrol.

We laten aan de hand van dagelijkse situaties zien waarom deze onderwerpen belangrijk voor je zijn en wat je hieraan zelf kunt doen. Op het leermanagementplatform: 2LRN4, bieden we een afgestemd programma met de focus op persoonlijk, motiverend en flexibel. Naast de vele rapportages en dashboards biedt het ook de mogelijkheid om eigen modules te publiceren.

Zelf Proberen? Bel of mail ons zodat we u een test account kunnen leveren waarmee u zelf kunt zien hoe eenvoudig en doeltreffend 2LRN4  werkt.  +31 (0) 85 – 3013166 / office@b2bsecure.nl