wachtwoord BEHEER

De nadelen van welkom01! of qwerty

Doordat steeds meer diensten en producten worden ontsloten via een mijn-omgeving, krijgen gebruikers steeds meer wachtwoorden. Bij het aanmaken van een account kiezen gebruikers daardoor heel vaak hetzelfde wachtwoord.

Een belangrijk onderdeel van een goed securitybeleid is het wachtwoordbeheer. Het preventief en periodiek aanpassen van wachtwoorden. We zien vaak binnen kleine en grote bedrijven dat dit niet goed is geregeld. Niet geheel vreemd gezien de wildgroei aan wachtwoorden. Maar bedenk dat wachtwoorden in luttele secondes zijn te kraken en dat één wachtwoord in het slechtste geval toegang geeft tot diverse accounts.

Gelukkig zijn er veel programma’s om wachtwoorden te beheren. Deze programma’s geven ook aan wanneer een wachtwoord vaker voorkomt en wat de kwaliteit is van gekozen wachtwoorden. Goed wachtwoordbeheer begint eigenlijke al bij één medewerker.

B2B Secure kan u helpen met de juiste programma’s en oplossingen. Want ook binnen wachtwoordbeheerprogramma’s zijn een paar programma’s dubieus of ooit gehackt. Wij laten graag zien wat voor uw organisatie de juiste oplossing is.

Veilige Back-up

Het aantal bestanden neemt dagelijks toe. We verzamelen met zijn allen steeds meer informatie. Deze documenten, e-mails, foto’s en video’s slaan we allemaal op. Maar wat zijn de gevolgen voor uw organisatie als deze data kwijtraakt of besmet raakt met een virus of ransomware?

Workspace Plus

Doordat steeds meer programma’s online worden aangeboden, wordt de werkplek enerzijds eenvoudiger maar anderzijds ook kwetsbaarder. De meeste software wordt niet meer lokaal geïnstalleerd. Dit maakt de werkplekken eenvoudiger.

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166