office 365 back-up

Acronis Office 365 Back-up

Maakt u ook gebruik van Microsoft Office 365? Lekker makkelijk alles in de cloud bij Microsoft. Hier is natuurlijk niks mis mee, en werkt erg goed en efficiënt. Echter is er 1 ding wat minder goed geregeld is, namelijk de back-up van uw bestanden en e-mail. Deze zijn bij Office 365 beperkt.

Gelukkig heeft Acronis online back-up hier een zeer goede oplossing voor. Met de Acronis cloud-to-cloud oplossing voor Microsoft Office 365 bent u verzekert van een veilige online back-up en heeft u altijd toegang tot uw, beschadigen, weggegooide of bijvoorbeeld kwijtgeraakte bestanden.

E-mail Back-up

Met Acronis online back-up voor Microsoft Office 365 bent u verzekert van een goede back-up van uw e-mail, bijlage, contacten, taken, kalenders en gedeelde en gearchiveerde postvakken. U herstelt snel en makkelijk uw bestanden. U bent tevens beschermd tegen ransomware aanvallen.

One-Drive Business Back-up

Een misvatting van One-Drive Business is dat het geen back-up is maar een externe opslag van uw bestanden. Verwijdert u deze dan gaan ze verloren. Met Acronis Back-up maakt u wel een veilige back-up van uw One-Drive for Business. U herstel alle gegevens makkelijk of kunt ze direct downloaden en gebruiken van de Acronis portal.

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166