device beveiliging

het beheer van smartphone en tablets

Het gebruik van smartphone en tablets is niet meer weg te denken. Zijn er nog mensen in uw organisatie die niet hun e-mail lezen op hun smartphone? Thuis en onderweg nog even wat e-mails beantwoorden of gegevens opzoeken. Iedereen doet het. Het nadeel is dat alle gevoelige gegevens van uw organisatie dus ook overal mee naar toe gaan. En dat mobiel werken dus ook een risico vormt.

Onze smartphone zit bijna aan onze handen vastgeplakt. We zijn altijd en overal bereikbaar. Maar wat is het beleid binnen uw organisatie? Mag de smartphone mee op vakantie? Heeft iedereen een toegangscode? Mogen medewerkers verbinden met een openbaar wifi-netwerk? Wat wordt er gedaan bij dataverlies of diefstal? Zomaar wat eerste vragen.

Als organisatie wilt u de totale controle hebben over alle mobiele apparaten die verbinden met uw netwerk. Daarnaast is het ook goed en soms zelfs noodzakelijk om duidelijke afspraken te maken met medewerkers over het gebruik. Op die manier kunt u ook problemen voorkomen. B2B Secure werkt met verschillende oplossingen om alle mobiele apparaten te beheren.

Hierdoor is het voor een medewerkers ook mogelijk om hun eigen smartphone mee te nemen binnen uw organisatie. Ook wel Bring Your Own Device (BYOD) genoemd.

Door middel van Mobile Device Management zorgen wij ervoor dat deze meegenomen apparaten beveiligd zijn tegen kwaadaardige apps en malafide wifi-netwerken. Ook wordt malware geblokkeerd. Mocht een medewerker een app downloaden, dan wordt deze door de software geanalyseerd op eventuele risico’s.

Kortom maximaal inzicht en maximale controle over uw netwerk. Alles vanuit een overzichtelijke portal en op basis van een duidelijk securitybeleid.

Endpoint Security

Om een goede balans te vinden tussen technologie, processen en mensen is het van belang om het gehele netwerk goed te beveiligen. Met alleen een firewall plaatsen bent u nog niet klaar. Gebruikers moeten ook goed worden beschermd, want zij zijn vaak onbewust de zwakste schakel.

Secure Plus

Dat een bedrijfspand moet worden beveiligd is voor de meeste ondernemers wel duidelijk. Er staan waardevolle spullen en je wilt niet dat er wordt ingebroken. Maar hoe zit het met de beveiliging van je online omgeving?

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166