secure file transfer

secure file transfer

Elke dag sturen we informatie via e-mail en delen we bestanden met elkaar. Het delen van bestanden (file transfer) gaat vaak via e-mail of cloudopslag. We sturen e-mails door met bijlagen en delen bestanden online. Het gebruik van e-mail en cloudopslag is zo gewoon geworden, dat we er niet meer altijd bij nadenken.

Het probleem van e-mail is dat het platte tekst is en door iedereen kan worden gelezen met toegang tot de e-mail. Hetzelfde geldt voor openbare cloudopslag. Iemand met de bestandslink, kan het document lezen. Of zelfs aanpassen.

Als bedrijf wilt u een professionele indruk achterlaten bij klanten, leveranciers en medewerkers. Als het dus gaat om het delen van privacygevoelige informatie met klanten, leveranciers en medewerkers, dient u dus ook voor een professionele oplossing te kiezen. Kies daarom voor FileCap; de oplossing voor het versleuteld versturen van bestanden.

Indien u kiest voor het versleuteld versturen van bestanden loopt u geen risico meer dat data per ongeluk uitlekt of in verkeerde handen valt. Sinds de komst van AVG-wetgeving bent u zelfs verplicht om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. 

De wet schrijft voor dat u moet kunnen aantonen waar bestanden met persoonsgegevens worden opgeslagen, hoe lang deze gegevens worden bewaard en hoe u deze bestanden veilig heeft uitgewisseld met derden. Stop daarom vandaag nog met het doorsturen en “droppen” van vertrouwelijke bestanden in de cloud.

FileCap is een eenvoudige, praktische en uiterst veilige tool om bestanden versleuteld te versturen en uit te wisselen. Geheel AVG-compliant. Werknemers kunnen via een webportaal bestanden versturen en downloaden. De server staat in een veilige (demilitarized zone) omgeving in uw netwerk of datacenter. Vergelijkbaar met Wetransfer, maar nu veel makkelijker, beter en vooral veiliger!

Spam Filtering

Voorkomen is beter dan genezen. Dit heeft zeker betrekking op uw dagelijkse e-mail. De meeste bedreigingen van bijvoorbeeld ransomware, malware of phishing, komen binnen via e-mail. Er wordt zelfs gezegd dat 1 op de 99 e-mails een phishing mail is.

Secure Plus

Dat een bedrijfspand moet worden beveiligd is voor de meeste ondernemers wel duidelijk. Er staan waardevolle spullen en je wilt niet dat er wordt ingebroken. Maar hoe zit het met de beveiliging van je online omgeving?

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166