file sharing

Rushfiles File sharing

RushFiles, is net zo goed als uw locale fileserver, maar dan in de cloud!  Waardoor u over ter Wereld bij uw veilig, versteulde bestanden kunt.

RushFiles combineert gebruikersgemak met hoogstaande beveiliging, wat de continuïteit en productiviteit verhoogd.

Met RushFiles is het eenvoudig om data met elkaar, externen en devices te delen.
In geval van verlies kan er een remote wipe worden uitgevoerd en per klant kan er een beveiligingskey worden gedefinieerd. Revisies kunnen worden bijgehouden van bestanden, zoveel als u wilt. Toegang geschied via het web of de windows/Mac/IOS/Android applicaties.

Secure File Transfer

Elke dag sturen we informatie via e-mail en delen we bestanden met elkaar. Het delen van bestanden (file transfer) gaat vaak via e-mail of cloudopslag. We sturen e-mails door met bijlagen en delen bestanden online. Het gebruik van e-mail en cloudopslag is zo gewoon geworden, dat we er niet meer altijd bij nadenken.

Secure Plus

Dat een bedrijfspand moet worden beveiligd is voor de meeste ondernemers wel duidelijk. Er staan waardevolle spullen en je wilt niet dat er wordt ingebroken. Maar hoe zit het met de beveiliging van je online omgeving?

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166