veilige back-up

veilige back-up

Het aantal bestanden neemt dagelijks toe. We verzamelen met zijn allen steeds meer informatie. Deze documenten, e-mails, foto’s en video’s slaan we allemaal op. Maar wat zijn de gevolgen voor uw organisatie als deze data kwijtraakt of besmet raakt met een virus of ransomware?

Op zo’n moment moet u kunnen vertrouwen op een back-up. De meeste organisaties maken nog gebruik van lokale opslag en een lokale back-up. Of van een gratis opslagmogelijkheid zoals OneDrive of Gmail. Maar is dit betrouwbaar? Een online opslag is per definitie geen back-up. En weet u exact waar deze data staat? En wat gebeurt er als data per ongeluk wordt overschreven op een lokale harde schijf?

B2B Secure heeft in samenwerking met Acronis een online back-up oplossing waarmee u zeker weet dat alle data veilig is opgeslagen en waar deze data is opgeslagen. Met versiebeheer is het eenvoudig om bestanden terug te zetten. Alle apparaten waaronder server, desktop, laptop en smartphones worden meegenomen in de back-up. Op deze manier weet u zeker dat alle kritische data veilig is opgeslagen.

Wachtwoord Beheer

Doordat steeds meer diensten en producten worden ontsloten via een mijn-omgeving, krijgen gebruikers steeds meer wachtwoorden. Bij het aanmaken van een account kiezen gebruikers daardoor heel vaak hetzelfde wachtwoord.

Secure Plus

Dat een bedrijfspand moet worden beveiligd is voor de meeste ondernemers wel duidelijk. Er staan waardevolle spullen en je wilt niet dat er wordt ingebroken. Maar hoe zit het met de beveiliging van je online omgeving?

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166