spam filtering

beveilig uw netwerk tegen spam- virus en phisingaanvallen.

Voorkomen is beter dan genezen. Dit heeft zeker betrekking op uw dagelijkse e-mail. De meeste bedreigingen van bijvoorbeeld ransomware, malware of phishing, komen binnen via e-mail. Er wordt zelfs gezegd dat 1 op de 99 e-mails een phishing mail is.

Er is een relatief simpele en goedkope oplossing om spam, phishing en virussen tegen te houden: een anti-spam filter. Veel e-mailprogramma’s hebben al een spamfilter maar dit is niet voldoende om alle malware en ransomware tegen te houden. B2B Secure en veel van onze klanten maken daarom gebruik van SpamExperts.

SpamExperts is marktleider in het filteren van binnenkomende én uitgaande e-mail. Op basis van een zelflerende slimme technologie, wordt ongewenste reclame maar ook ransomware, malware en phishing tegengehouden. Deze techniek wordt inmiddels aangeboden in meer dan 90 landen en bij meer dan 2.000 service providers. Miljoenen mailboxen worden door SpamExperts gefilterd.

Via het SpamExperts control panel heeft u toegang tot alle gefilterde e-mail. Alles is naar eigen wens in te stellen. En de filter leert weer van de keuzes die u maakt. SpamExperts is ook te integreren in bestaande e-mailoplossingen zoals Office365, Microsoft Exchange, Zimbra, Postfix, Exim en Gmail.

Kortom, stap over op zorgvrije e-mail en bespreek met B2B Secure de mogelijkheden om alle e-mail ingaand en uitgaand te filteren.

Nest gen Firewall

Een firewall is een van de bekendere apparaten in de beveiliging van een netwerk. Veel mensen kennen het begrip. Waarschijnlijk omdat we er al lang mee werken maar misschien ook omdat het tot de verbeelding spreekt: een beveiligingsmuur. Net als in de middeleeuwen.

Veilige Back-up

Het aantal bestanden neemt dagelijks toe. We verzamelen met zijn allen steeds meer informatie. Deze documenten, e-mails, foto’s en video’s slaan we allemaal op. Maar wat zijn de gevolgen voor uw organisatie als deze data kwijtraakt of besmet raakt met een virus of ransomware?

Let’s Talk About Security

Wij helpen helpen u graag op weg  met het veilig maken van uw digitale omgeving. In een gratis gesprek van een uur bij u op kantoor kunnen wij al een duidelijk beeld vormen van uw digitale kwetsbaarheden. Maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166.

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166