vacatures

Bij B2B Secure zijn we altijd opzoek naar nieuwe enthousiast collega’s.
Dus als jij opzoek bent naar een nieuwe baan in de ICT?
dan komen wij graag met jouw in gesprek.

Stuur je motivatie en CV direct naar office@b2bsecure.nl en wij nodigen jouw snel uit voor een kennismakingsgesprek!

Functieomschrijving “Netwerk Consultant”!

Als Netwerk Consultant houd jij je bezig met de netwerk infrastructuur bij de klant. Dit kan een behoorlijk breed takenpakket met zich meebrengen. Zo kun jij verantwoordelijk zijn voor het totale ontwerp van een nieuw netwerk, een uitbreiding of een migratie. Daarnaast kun je (deels) verantwoordelijk zijn voor een stuk netwerkbeheer, troubleshooting en escalaties vanuit de support afdeling. Ben jij de Wi-Fi specialist? Weet je alles van firewalling? Of ben jij degene met alle kennis van één specifieke vendor? Ook als super specialist heb je genoeg uitdaging in deze rol! 

De netwerken waaraan jij gaat werken verschillen. Het ene netwerk is modern en bestaat uit de nieuwste hardware van één en dezelfde vendor. Een andere opdrachtgever heeft wat minder budget, zit met een stuk legacy en zodoende een verouderd multi vendor netwerk. Beide situaties brengen hun eigen vragen en uitdagingen met zich mee. Onze opdrachtgevers werken onder andere met producten van Cisco, HPE/Aruba en Juniper Networks. 

 Dit doe jij als Consultant bij B2Bsecure

Als IT Consultant kom je bij aansprekende opdrachtgevers waar je aan opdrachten werkt die aansluiten bij jouw ambities. Deze opdrachten duren gemiddeld zo’n 8 maanden tot 1 jaar, al hangt dit helemaal af van jouw voorkeur. De opdrachten die jij uitvoert zullen veelal binnen enterprise omgevingen zijn: Denk aan (rijks)overheden, waterschappen, banken en andere grote bedrijven of instellingen in verschillende branches. Alles gaat in samenspraak. Jouw wensen en ambities zijn leidend. Je hebt dan ook regelmatig contact met het thuisfront in Amersfoort. Je spreekt over jouw huidige of toekomstige opdracht, maar ook over je wensen op het gebied van opleiding en/of certificeringen. 

De ervaring die je deelt

Als Netwerk Consultant wordt jij ingezet als specialist binnen enterprise en MKB omgevingen. Om deze mooie rol op te pakken breng jij wat specifieke ervaring, kennis en eigenschappen met je mee. Zo heb je bij voorkeur werkervaring opgedaan binnen grotere netwerkomgevingen, vind je je werk leuk en wil je je graag blijven ontwikkelen.

Als je daarbij ook nog aan het volgende kunt voldoen dan worden wij helemaal blij: 

  • Acteer je op medior of senior niveau
  • Heb je een relevante MBO4 of HBO opleiding afgerond 
  • Heb je kennis van Cisco, Juniper, HPE/Aruba en/of verschillende andere vendoren
  • Je hebt minimaal CCNA
  • Heb jij je CCNP behaald? Dit is een grote pré! 

 Wat je van ons mag verwachten, bespreken we graag in een gesprek. Daarbij zal het uitgangspunt zijn dat jij, net als wij met jou, blij bent met B2Bsecure.

 

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166