ben ik gehackt?

ben ik gehackt?

Deze vraag krijgen wij dagelijks met daarna de vraag, kunnen jullie helpen!

Helaas gebeurt het dagelijks dat ondernemingen van elk formaat gehackt worden doormiddel van bijvoorbeeld ransomware. Ransomware is één van de grootste cybersecurity risico’s voor elke onderneming die aangesloten is op het internet.

Ransomware is software die op verschillende manieren onopgemerkt op een computer of server geïnstalleerd wordt. De software “gijzelt” de computer of server waardoor de data op deze machines veelal niet meer te gebruiken is waardoor de bedrijfsvoering wordt platgelegd.

De ransomware wordt geplaatst door cyber criminelen die na het gijzelen van de computers vaak losgeld vragen (meestal in bitcoins) om de computers weer te herstellen. Echter zien wij regelmatig dat na het betalen van “losgeld” het probleem niet blijvend opgelost is. Uiteindelijk is ook een cyber crimineel niet te vertrouwen.

B2B Secure heeft in de afgelopen jaren veel ondernemingen geholpen om deze schade te herstellen zonder losgeld te betalen aan de cyber criminelen. Achteraf is het meestal goed te voorkomen.

B2B Secure helpt bedrijven om dit te voorkomen door proactief aan de slag te gaan om het netwerk veilig te maken en te houden.

Heeft u het vermoeden dat u gehackt bent? en heeft u direct hulp nodig. Bel ons dan direct +31 (0) 85 – 3013166

Bel vrijblijvend voor een advies gesprek met één
van onze specialisten.  +31 (0) 85 – 3013166