Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
The SSL Store Europe

B2B Secure is sinds 2013 partner van The SSLStore Europa waardoor wij in staat zijn voor u de beste SSL certificaten te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

SSL Certificaten

Om de veiligheid van uw website te verbeteren voor zowel uzelf als voor uw bezoeker is het raadzaam uw website te voorzien van een SSL Certificaat.  Door middel van een SSL-certificaat wordt de verbinding naar uw website door de software van elke bezoeker automatisch gecontroleerd en voorzien van encryptie. Een SSL-certificaat biedt op die manier zowel de eigenaar als de bezoeker van de website extra veiligheid.

Er zijn vele soorten SSL Certificaten en dus ook voor uw situatie zal er een passende zijn. Door ons partnerschap met The SSLStore zijn wij dan ook in staat om vele van deze verschillende certificaten te leveren. Met de onderstaande certificaat providers heeft The  SSLStore een goede relatie waardoor er voor u voordelig in gekocht kan worden.

 

Graag assisteren wij u bij het bepalen van het juiste SSL Certificaat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: office@b2bsecure.nl of 035-602 06 82.