Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Cryptzone

Cryptzone is een technologie innovator van proactieve controles op IT-beveiliging risico te beperken. Ze brengen de mensen, processen en technologie om informatie te veiligheidsrisico's die in de vier belangrijke gebieden van Policy Compliance, Content Security, Secure Access en Endpoint Security te beperken samen

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden, Cryptzone Group heeft kantoren in EMEA en de Verenigde Staten, evenals een uitgebreid netwerk van partners met meer dan 150 partners wereldwijd. Klanten zijn onder meer bedrijven, overheid en defensie-organisaties, financiële instellingen, en organisaties in een breed scala van andere marktsegmenten.

 De producten van Cryptzone zijn te verdelen in 4 gebieden, nl.  
 Policy compliancy
o    NETconsent Compliance Suite van Cryptzone levert een pro-actieve en ondersteunende duurzame benadering van de behandeling van de beleidsbeheer levenscyclus en andere ondersteunende documenten. Het is een eenvoudig te gebruiken systeem dat het beleid bewustzijn en begrip verhoogt, maakt het makkelijker voor managers om het beleid naleving te bevorderen en stelt accountants om naleving van het beleid moeiteloos meten. Kijk ook eens hier voor meer gedetailleerde informatie of neemt u contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen. 
 
 
 Secure Access
o    De Secure Access oplossingen van Cryptzone zijn ontwikkeld zijn er als een op Appliance gebaseerde firewall en Access control maar ook als Secure Access oplossing voor smart devices zoals Ipad, Iphone en ook Android devices.
Voor meer informatie kijkt u ook eens hier of neem contact met ons op.
 
 
Content Security
o    Met de Content security oplossingen van Cryptozone kunnen we denken aan Email Versleuteling (Encryptie) File versleuteling, Versleuteling van Sharepoint omgevingen en USB device versleuteling. Voor meer gedetailleerde informatie over deze oplossingen kunt u hier klikken of uiteraard contact met ons opnemen.
 
 
Endpoint Security
o    Ook de Endpoint security oplossingen van Cryptzone zijn onder andere gebaseerd op versleuteling van data, bij de oplossingen kunnen we denken aan:   Secured eUSB, Secured eDevice, Secured eDisk maar ook Application Whitelisting en Application Device Firewall.  Wij vertellen u graag meer over al deze oplossingen of kijk al even hier.
 
 
Graag vertellen wij u meer over de zeer geavanceerde maar toch eenvoudige oplossingen die Cryptzone voor u heeft ontwikkeld, neem gerust contact met ons op: office@b2bsecure.nl of Bel 035-6020682