Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Cryptocard

Met meer dan 20 jaar ervaring is CRYPTOCard een leidende en innovatieve Canadees fabrikant op het gebied van Two-Factor Authentication producten. CRYPTOCard’s hoofdkantoor is gevestigd in Ottawa, Ontario, Canada en CRYPTOCard Europe gevestigt in Bristol, Engeland.   

Met CRYPTOCard minimaliseert u het risico geassocieerd met remote access en web-based processen.
Door de beste token technologie in de industrie, gepaard met de laagste kosten, biedt CRYPTOCard onovertroffen waarde aan in haar oplossingen door het positief te identificeren van individuele vòòrdat hen toegang tot applicaties, data en netwerken wordt gegeven.

CRYPTOCard herkent het feit dat niet alleen èèn oplossing alle problemen oplost of gelijk aan de eisen voldoet van wat het bedrijf wilt. Om die reden biedt CRYPTOCard meerdere oplossingen aan welke bewezen zijn om aan zelfs de meest rigoureuze integratie, kosten en beveiligings eisen te voldoen.
U heeft al een oplossing? Ook dan kan Cryptocard deze meestal tegen zeer interessante tarieven vervangen waarbij de daadwerkelijke vervanging niet altijd direct volledig hoeft te gebeuren. Afhankelijk van de oplossing die u kiest /die het best bij u past kan Cryptocard uw bestaande omgeving ofwel beheren of wel kan de Cryptocard server naast uw bestaande functioneren  waardoor u gefaseerd over kunt stappen naar uw nieuwe kosten besparende gebruikersvriendelijke oplossing.

Wat kan CRYPTOcard u bieden? 

BLACKSHIELD Cloud – voorheen CRYPTO-MAS – is 's wereld allereerste zakelijke cloud-based authenticatie-as-a-service applicatie die bedrijven alle gemakken omtrent SaaS-authenticatie biedt:
  • Een volledig virtuele, zakelijke authenticatieserver, cloud-based en klaar voor gebruik in enkele minuten en 99,999% gegarandeerde SLA
  • Geen infrastructuur nodig en dus geen investeringen in infrastructuur
  • Geen kosten vooraf, u betaalt per gebruiker.
  • Ons krachtige en eenvoudig te gebruiken beheerportal biedt geautomatiseerd beheer, provisioning en rapportage
Met het BLACKSHIELD authenticatieplatform als basis, biedt BLACKSHIELD Cloud organisaties veel voordelen:
  • De meeste uitgebreide keuze uit authenticatietokens en tokenloze methodes, inclusief ondersteuning van 3rdparty tokens zoals RSA. Klik hier om naar BLACKSHIELD TOKENS te gaan
  • De mogelijkheid om alles te beveiligen: netwerken, applicaties en de cloud.  om te zien wat Cryptocard allemaal beschermt
  • Drastische verlaging van tijd besteed aan beheer vanwege automatische gebruikers set-up, automatische provisioning, beheer en rapportages en uitgebreide selfservice-functionaliteit.

 
BLACKSHIELD - SERVER biedt organisaties de volgende voordelen:
  • De meest uitgebreide keuze uit authenticatietokens en tokenloze methodes, inclusief ondersteuning van 3rdparty tokens zoals RSA. Klik hier om naar BLACKSHIELD TOKENS te gaan.
  • De mogelijkheid om alles te beveiligen: netwerken, applicaties en de cloud.  om te zien wat Cryptocard allemaal beschermt
  • Drastische verlaging van tijd besteed aan beheer vanwege automatische gebruikers set-up, automatische provisioning, beheer en rapportages en uitgebreide zelfservice functionaliteit.

 
De tokens van CRYPTOCARD zijn handig, betaalbaar, betrouwbaar en ze verlopen niet! Het keuzeaanbod is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit een breed scala van Phone tokens, software, SMS tokens en fysieke tokens. U kunt ook kiezen voor een methode zonder tokens, zoals grlDsure.
Het BLACKSHIELD authenticatie platform van CRYPTOCARD ondersteunt diverse 3rd party tokens waaronder alle tokens die standaarden zoals OATH ondersteunen, maar ook tokens van andere leveranciers zoals die van RSA.

Al onze methodes, met of zonder tokens, kunnen worden gecombineerd: 
De vraag welke token of welke combinatie van tokens het beste werkt voor u kan worden beantwoord door te bepalen welke optimale balans is van gemak, kosten en mobiliteit het beste past binnen de beveiligingsstrategie van de organisatie en de gewenste User Experience.

Ontworpen voor meer veiligheid:
Alle CRYPTOCARD tokens bieden flexibiliteit als het gaat om lengte en complexiteit van zowel de code die gegenereerd wordt door een token als de Pincode van een gebruiker. Daardoor kunnen organisaties zelf hun beveiligingsaanpak bepalen. Hoe belangrijk deze feature is, is het best aan te tonen door even terug te denken aan de beperkingen die de oude, goedkope keyfob tokens kenmerkten: die produceerden slechts numerieke codes van 6 tekens. Niet meer en niet minder. Zulke tokens kunnen slechts een miljoen unieke toegangscodes genereren en dat is in de wereld van nu niet veel. Gevolg: organisaties waren genoodzaakt te kiezen tussen twee kwaden:
1. Of de beveiligingsdrempel hoog proberen te houden door gebruikers dringend te verzoeken langere, complexe Pincodes te gebruiken met als gevolg meer helpdesk calls en meet ontevreden gebruikers die hun PIN niet kunnen onthouden;
2. Of: wel simpele Pincodes toestaan waardoor het beveiligingsniveau daalt.

Kortom: zowel de lengte van codes als de complexiteit zijn belangrijk. Met de flexibele tokens van CRYPOTCARD haalt u dat in huis!  Klik hier om de Blackshield tokens te zien. 
Toen in maart 2011 bekend werd dat RSA gehackt was, bracht dat een discussie op gang over het concept van 'seed data' voor hardware tokens. CRYPTOCARD heeft een unieke positie binnen de markt op het gebied van authenticatie. Onze klanten lopen niet het risico om gehackt te worden. Organisaties die beveiliging van CRYPTOCARD hebben, kunnen zelf hun tokens initialiseren (de seed data invoeren). CRYPTOCARD heeft geen kopie van die seed data en dus valt er niets te hacken.   
Uiteraard kunt u ons ook altijd benaderen voor meer informatie: office@b2bsecure.nl of 035-6020682