Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Compumatica

Compumatica secure networks levert hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor de bescherming van confidentiele data die over publieke of private netwerken verstuurd worden. Wij ontwikkelen, produceren en implementeren crypto systemen voor organisaties met de hoogste beveiligingseisen zoals overheden, banken, verzekeringsmaatschapijen en industriele bedrijven. Met vestigingen in Uden/Nederland en Aachen/Duitsland. Wij benadrukken dat er voor onze producten, in tegenstelling tot niet Europese systemen, geen tweede sleutel bestaat, welke in twijfelgeval aan de overheid afgegeven moet worden. De sleutelproductie vindt plaats bij de klant zelf, op deze manier bewaart de klant de volledige soevereiniteit over zijn systemen en hoeft hij niet te vrezen dat concurrenten of overheidsinstellingen zijn versleutelde data kunnen lezen.

B2B Secure is partner van Compumatica en levert de oa de onderstaande producten:
 
Product overzicht
Het oplossingsportfolio beveiligt alle complexe communicatie binnen uw organisatie. de producten hebben geen zogenaamde "achterdeuren", nog duplicaat sleutels, het security management ligt geheel in de handen van u, de klant. Beide state-of-the-art technologieën – VPN en IPsec – worden ondersteund.
 
Compumatica introduceert de CompuMail Gateway, dit nieuwe Compumatica product is speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van e-mail communicatie. CompuMail Gateway is een software applicatie, welke wordt geïntegreerd in de SMPTP keten. Alle inkomende en uitgaande e-mails worden ver- en ontcijferd gebruikmakende van vooraf gedefinieerde regels, e-mails worden getekend en handtekeningen worden gecontroleerd.
E-mail verkeer dat is beveiligd door CompuMail Gateway is niet alleen beschermd tegen industriële spionage maar beschermt ook individueel gerelateerde data en voldoet aan wettelijke regelgeving en intern beveiliging beleid. Van de huidige standaards voor e-mail beveiliging wordt gebruik gemaakt.
Het centraal beschermen van e-mail communicatie heft grote voordelen t.o.v. conventionele e-mail protectie op gebruikersniveau. CompuMail Gateway is erg gemakkelijk te integreren en beheren. Compumatica’s beveiligingsoplossing voor e-mail communicatie is transparant voor de zender en voldoet automatisch aan inter-bedrijf gestelde beveiligingseisen. De zender en ontvanger kunnen op de door hun bekende manier blijven communiceren; CompuMail Gateway garandeert de vertrouwelijkheid van de inhoud.
CompuMail Gateway is geschikt voor zowel kleine installaties als voor redundante scenario’s en organisatie brede cluster oplossingen.
 
CryptoGuard VPN family – voor veilige Virtual Private Networks
De CryptoGuard VPN serie beveiligt uw netwerk flexibel, effectief en economisch. De black boxen beveiligen uw communicatie op IP en/of MAC niveau in locale netwerken (10/100 Mbps of Gbps Ethernet) en in LAN koppelingen over Intranet of Internet. De systemen zijn multifunctioneel en leveren versleuteling, packet filtering en beheer van rechten door middel van toegangslijsten (access lists) evenals logboek functionaliteit.
Vanuit gebruikersoogpunt werkt de CryptoGuard VPN transparant, onafhankelijk van computer en operating systemen. Het beveiligingssysteem regelt een betrouwbare beveiliging tegen interceptie, spionage en manipulatie en garandeert confidentialiteit en integriteit door versleuteling van gevoelige data.
CryptoGuard VPN kan in de IPsec modus en/of in de speciale unieke VPN modus geconfigureerd worden; het systeem is één van de weinige versleutelsystemen die probleemloos satelliet verbindingen kan versleutelen. De systemen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, dit afhankelijk van de wensen van de klant. Het kleinste systeem is bedoeld voor telewerkers en kleine netwerken, de 100 Mbps full-duplex is voor de standaardnetwerken en de Gigabit systemen zijn voor de snelle netwerken.
 
Combinatie en compatibiliteit
 
CryptoGuard VPN 5000 Gigabit
2U, CG VPN mode, IPsec with certificates, smartcard and Gigabit interface
Thumbnails
Combinatie en compatibiliteit
Alle types van de CryptoGuard VPN zijn gebaseerd op een gehard en geminimaliseerd operating systeem en ontworpen voor compatibiliteit. Ze kunnen dus eenvoudig en economisch geïntegreerd worden in bestaande netwerk structuren. De versleutel componenten werken onzichtbaar voor alle netwerken en hun applicaties, netwerk aanpassingen zijn daardoor niet noodzakelijk. De oplossing wordt gecomplementeerd door integratie van een firewall in het totale concept. Beveiliging kan dus economische gerealiseerd worden voor een onbepaald aantal locaties in een land of wereldwijd met één enkel centraal management.
 
De onderdelen van het CryptoWall firewall systeem worden aangepast aan de wensen van uw onderneming om aan de eisen van uw individuele beveiligingsniveaus te voldoen. De modulaire architectuur verzekert de naadloze integratie van eigenschappen en realiseert uw individuele beveiligingseisen. De CryptoWall bestaat uit de componenten Bastion (Proxy gebaseerde firewall), CryptoGuard VPN and Security Management Station (SMS).
De CryptoWall wordt geïnstalleerd tussen het openbare en private netwerk, aldus representerend het "Common Point of Trust" voor de overgang tussen de netwerken. Door middel van de geïntegreerde encryptie, zullen uw gegevens veilig getransporteerd worden over Internet, en de creatie van Veilige Virtuele Privé Netwerken wordt gerealiseerd.
Met de CryptoWall wordt een firewall configuratie voor maximale beveiliging gerealiseerd: met toegangscontrole, sterke versleuteling, Proxy technologie, packet filtering en vele opties om de datastromen te controleren.
 
De CompuWall is een firewall voor alle soorten netwerken, welke gebaseerd is op het hoogste beveiligingsniveau voor firewall architectuur: het application layer firewall principe. Het voorziet een hoge veiligheidsnorm van geoptimaliseerde prestaties en eenvoudig beheer aangezien het zonder brede kennis van netwerk beveiliging kan worden gemanaged. SSL verbindingen kunnen optioneel worden geopend om deze te controleren op virussen en kwaadwillige code.
De CompuWall is voorzien van antivirus software (CLAM AV) en malicious-content controle. De CompuWall software is 100 percent gebaseerd op de CryptoBastion software.
 
Het Security Management Station (SMS) biedt een centraal en comfortabel beheer van de CryptoGuard VPN en CryptoBastion systemen door de inzet van een groot aantal opties. Door het SMS worden de filter regels gedefinieerd en alle versleutelde verbindingen tussen het CryptoBastion en de CryptoGuard VPN apparatuur worden beheerd (zoals alarm en status meldingen welke door het SMS ontvangen worden).
Het SMS beschikt over een hoogwaardig sleutelmanagement systeem en over diverse mogelijkheden voor het inrichten van virtuele netwerken. De communicatie tussen het SMS en de CryptoGuard VPN is versleuteld, hiermede wordt een klassiek aanvalspatroon op firewall systemen voorkomen.
 
Compumatica introduceert haar nieuwste ontwikkeling: een versleutelde mobiele telefoon, als oplossing voor het beschermen van GSM spraak en SMS communicatie. De software wordt geleverd op een moderne, attractieve smartphone. Onze technologie maakt gebruik van nieuwe audio hardware die volledige afwezigheid van echos garandeert. Dit levert een goede geluidskwaliteit, vergelijkbaar met een traditioneel telefoongesprek.
Veiligheid is gegarandeerd door het encryptie algoritme AES met sleutels tot en met 256 bit lengte.
Het unieke van de technologie in onze beveiligde GSM is, dat deze naast het gebruiksgemak, ook nog zeer krachtig is. Na een automatische initiatie fase, gedurende welke de sleutel uitwisseling en synchronisatie plaats vindt, wordt geluid in data getransformeerd, versleuteld en gesplitst in kleine data pakketten. Deze data pakketten worden real-time verzonden, over het standaard GSM data kanaal, naar de telefoon van de gesprekspartner. Deze telefoon ontsleutelt de data pakketten en geeft het originele geluid weer op de telefoon.
Samengevat: elke Compumatica GSM levert audio encryptie en decryptie in real-time, vergelijkbaar met standaard telefoon gesprekken.
 

Voor meer informatie bel ons: 035-6020682 of mail ons: office@b2bsecure.nl