Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Blue Coat

De oplossingen van Blue Coat Systems, Inc. zijn gericht op: Security en Performance.

Als marktleider op het gebied van websecurity-oplossingen biedt Blue Coat de meest volwaardige proxy-oplossing, waarmee elk type organisatie en/of bedrijf haar werknemers beschermt tegen ‘duistere’ zaken van internet. Of zoals het motto luidt: “To enable organizations to keep “good” employees from doing “bad” things on the Internet”.

Wat biedt Blue Coat?
Blue Coat biedt organisaties de mogelijkheid op relatief eenvoudige wijze de Internet Policy vast te leggen in een oplossing waarmee een individuele en/of een groep van gebruiker(s) sturing geeft, met de mate van vrijheid zoals werkgever en werknemer dat hebben afgesproken. Inclusief het elimineren van spyware & virussen. Compleet voorzien van configuratie, management en logging & rapportage tools.

Internet als het bedrijfsmiddel met het oog op continuïteit, veiligheid en performance.
Bedrijfskritische applicaties (web-based), zoals CRM & ERP systemen, krijgen voorrang boven andere (web-based) applicaties.

Productiviteit
Niet-zakelijk surfen dat ten koste gaan van de productiviteit (webcontent, zoals: sport, nieuws, erotiek, huizen, muziekdownloads etc.) wordt gereduceerd tot een door de organisatie bepaald minimum tijdens kantooruren.

Veiligheid; ook binnen https (/SSL)!
Voorkomen is beter dan genezen! Waarom toestaan om naar websites toe te surfen met een hoog risico van spyware en virussen? Maar ook omgekeerd, webcontent wordt centraal op de gateway geïnspecteerd op de aanwezigheid van deze spyware en virussen.
Ook binnen geëncrypteerde internetsessies, zoals https kan de Blue Coat oplossing volledig inspecteren.

Performance (applicatie acceleratie)
Ook binnen webmail, Instant Messaging (MSN, Yahoo, AOL) kan worden geïnspecteerd en kunnen Audio/Video sessies worden gestopt. Met name dit soort sessies alsmede muziekdownloads consumeren de beschikbare bandbreedte op ten koste van de meer serieuze toepassingen. Dit leidt weer tot frustratie van de gebruikers van de bedrijfskritische applicaties die met lange en/of regelmatig responstijden worden geconfronteerd
.

Internet Policy
De door de organisatie te bepalen Internet Policy (AUP) brengt hierin structuur aan en zal naast het afremmen of zelfs blokkeren van ongewenst verkeer de bedrijfsapplicatie versnellen met behulp van de alom geroemde caching technology van Blue Coat.

Premier Support
Met Blue Coat PSP Support heeft u de beschikking over een team van ICT-specialisten die u ondersteunt om uw ICT-omgeving weer naar behoren te laten functioneren.

Uiteraard kunt u ons ook altijd benaderen voor meer informatie: office@b2bsecure.nl of 035-6020682