Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Bloxx
Bloxx Webfilter
Bloxx is internationaal producent en leverancier van hardwarematige webfilter oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Bloxx heeft kantoren in Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Nederland en Australië. Met een omzetgroei van ruim 900% sinds 2005, is de Bloxx organisatie de grootste onafhankelijke webfilter leverancier van Groot-Brittannië en ’s werelds snelst groeiende webfilter producent.

Wat maakt de Bloxx Webfilter appliance uniek?
De Bloxx Webfilter is een oplossing zonder licenties per gebruiker, waarbij meest uitgebreide rapportage mogelijk is, volledige LDAP support en unieke intelligente filterlagen die verder gaan dan alleen een statische URL database. Bloxx Webfiters met Tru-view Technologie verzekeren u van een op de toekomst voorbereide oplossing die omgaat met de groei en het dynamische karakter van het Internet. Het Internet groeit enorm snel. Elke dag komen er miljoenen nieuwe of gewijzigde pagina’s online.

Traditionele webfilters gaan uit van handmatig gecreëerde en onderhouden lijsten met URL’s om te bepalen of een bepaalde website al dan niet mag worden bezocht. Dit betekent dat een database met 60 miljoen URL’s slechts 0,003% van het internet kent.

Bloxx Webfilter oplossingen gebruiken gepatenteerde software – Tru-View Technologie – real-time categorisatie en filtering gebasseerd op de content van een webpagina. 

Deze technologie bestaat uit drie fases:
-    URL database scanning
-    URL scanning (door middel van keyword-rating)
-   Page behaviour scanning

Enkele voordelen van Bloxx
-   Verhogen van de arbeidsproductiviteit
    -   Grip op toegang van online winkelen, sociale netwerken en niet productieve content
    -   Rapportage op internetgebruik op user niveau.
    -   Grip op IM en P2P applicaties en file downloads
    -   Mogelijkheid tot definiëren van flexibele internettoegang binnen en buiten werktijd
-   Verlagen van risico’s en aansprakelijkheid
   -  Automatisch blokkeren van ongewenst content
    -   Wees virussen en spyware de baas
    -   Bloxx identificeert en stopt phishing sites
-  Tijd besparen
    -  Niet gecategoriseerde websites worden direct geclassificeerd
    -  Eenvoudige web interface
    -  Volledige integratie met directory services
-  Geld besparen
    -  Geen licentie per gebruiker
    -  Alle functionaliteit is standaard

Bloxx kenmerken
-   Anti spyware
-   Anti Phishing
-   Anti virus
-   Uitgebreide rapportagemogelijkheden
-   IM en P2P management
-   File download management
-   Volledige LDAP ondersteuning
-   Fungeert als proxy, met on board caching 

Bloxx gelooft niet in het werken met het systeem van 'kosten per gebruiker'. Onze klanten vinden het veel voordeliger om deze kosten te baseren op de belasting van het webverkeer. De eenvoudigste manier is om het aantal te verwachten pc's te koppelen aan het relevante Bloxx-model
.
 
Bloxx eMail Filter
De Bloxx eMail Filter is een nieuwe en unieke email scanner die buiten de traditionele scan methodes ook een uniek categoriserend systeem op basis van de succesvolle Bloxx Tru-View Technologie toegevoegd. Hierdoor zijn word er effectiever naar Virus, Spam en ook Phissing gekeken. Lees meer over deze nieuwe unieke oplossing in de datasheet hieronder te downloaden of vraag ons om meer informatie. 

Bloxx Media Filter
De Bloxx Media Filter is een nieuwe, hardwarematige weboplossing die u gebruik laat maken van de kracht en kennis van YouTube in een veilige, gefilterde omgeving. Leerkrachten identificeren snel lesstof gerelateerde YouTube media en met een paar muisklikken wijzen ze de content toe aan een bepaalde leeftijdscategorie en een onderwerpcategorie. Hierna wordt de content aangeboden ter goedkeuring. Eenmaal goedgekeurd, kunnen leerlingen eenvoudig de video’s zien die direct vanaf Youtube via de Bloxx oplossing worden getoond op de computers in de klaslokalen.  

Uiteraard kunt u ons ook altijd benaderen voor meer informatie: office@b2bsecure.nl of 035-6020682 of www.bloxx.com