Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Beyond Security

Beyond Security is gespecialiseerd in het ontwikkelen van tools die security gaten en vulnerabilities aan het licht brengen bij servers, maar ook bij netwerk en netwerkcomponenten. Beyond security levert scanning tools die het mogelijk maken om gaten te dichten om zo vijandige aanvallen op systemen voor te zijn. Ook levert Beyond Security tools om de software te testen op security gaten en vulnerabilities. Het bedrijf is opgericht in 1999.

De visie van Beyond Security is dat VA (Vulnerability Assessment) gedaan moet worden op zeer regelmatige basis (wekelijks en soms zelfs dagelijks). Dit omdat netwerken en systemen zeer dynamisch zijn en omdat er elke dag nieuwe vulnerabilities ontdekt worden. Ook zou het zo moeten zijn dat scanning binnen het netwerk moet gebeuren. Om dit alles mogelijk te maken moet het op een robuust dedicated en eenvoudig te implementeren platform beschikbaar zijn. Het doel voor onze klanten om op ELK moment te WETEN waar de risico’s zich bevinden en hoe deze gemanaged moeten worden.

Beyond Security startte zijn activiteiten met de lancering van het SecuriTeam webportal, die vandaag de dag wordt beschouwd als een van de meeste toonaangevende security websites op het Internet. Dit portal heeft meer dan 2 miljoen pageviews per maand en geeft security updates aan duizenden gebruikers door middel van de dagelijkse security alert lijst. Het SecuriTeam webportal is een essentieel onderdeel van de activiteiten van Beyond Security en biedt een belangrijk concurrentievoordeel. Beyond Security gebruikt de kennis die voortkomt uit het SecuriTeam portal voor de ontwikkeling van de Automated Scanning engine. Automated Scanning brengt de security issues van het netwerk in kaart en simuleert aanvallen vanaf het interne- en externe netwerk. Hierna wordt er een gedetailleerd vulnerability verslag gegenereerd. Dit geeft inzicht in security issues, maar geeft ook handreikingen over hoe deze issues en kwetsbaarheden in het netwerk of bij systemen op te lossen zijn. Deze engine wordt op regelmatige basis up-to-date gemaakt, zodat de meest recente beveiligingsproblemen opgelost kunnen worden. Deze updates bevatten security issues die ontdekt zijn door Beyond Security’s onderzoeks- en ontwikkelteam. Maar ook security issues die door derden ontdekt zijn. In de laatste jaren heeft Beyond Security leiderschap en reputatie opgebouwd op het gebied van vulnerability testing. B2B Secure kan u helpen om de producten van Beyond Security om te zetten in security diensten die onderscheidend zijn.

Producten:
Het Meest in het oog springende product van Beyond security is een zogenaamde AVDS. Dit staat voor Automated Vulnerability Detection Scanner. Dit is een tool op dedicated hardware waarmee vanuit het netwerk alles wat IP praat gescand kan worden:
• Communicatieapparatuur: Routers, switches, Modems, VoIP, Access Points, printers …
• Data security apparatuur: Firewalls, Gateway security, Content Filtering, Anti-virus, Proxies …
• OS specifieke scans: UNIX, Linux, AS-400, Novell, Windows systemen
• Applicaties: Layer 7 checks, Web Crawler, (CGI, PHP,  PERLscripts, Cross Site Scripting etc.)
 
Meer info over:

  •  AVDS (Automated Vulnerability Detection System)
  •  BeStorm
  •  WSSA (Web Site Security Audit)

 Uiteraard kunt u ons ook altijd benaderen voor meer informatie: office@b2bsecure.nl of 035-6020682