Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Visie


IT Security door kwaad noodzakelijk of noodzakelijk kwaad?

B2B Secure BV is van mening dat IT Security ondertussen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering behoort te zijn. Vrijwel dagelijks vernemen we over gelekte of gestolen informatie, Gehackte websites, verloren notebooks of andere mobiele datadragers en uiteraard over het toenemende gebruik van Social Media.

 

Moeten we nu dan continu vrezen?


Risico’s zijn er om afgewogen te worden wat voor het ene bedrijf van wereldbelang kan zijn, kan voor een ander totaal oninteressant zijn. Kortom IT beveiliging moet eigenlijk maatwerk zijn.

Met de wetenschap van het bovenstaande en de behoefte die daar eigenlijk bij komt kijken is B2B Secure opgericht. B2B Secure wil bedrijven helpen het juiste beveiligingsniveau voor haar data te realiseren binnen de gestelde reële budgetten. B2B Secure is in staat om u te helpen met het gehele traject voor de beveiliging van uw Netwerken en data. Hierbij maakt B2B Secure gebruik van de intern aanwezige kennis maar ook de kennis van haar Partners om zodoende altijd een passende oplossing voor de klant te kunnen bieden.

Graag leveren wij u de benodigde hard- en software voor uw oplossing, helpen wij u met het vinden van de juiste beveiligingsoplossing, helpen wij u met het implementeren van de juiste beveiligingsoplossing. Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen dus maken wij graag met u een afspraak om uw wensen of benodigdheden eens te inventariseren, neemt u gerust eens contact met ons op.

 

Het B2B Secure Team!