Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Over B2B Secure

Dagelijks worden wij reeds geconfronteerd met de gevolgen van een te laag beveiligings niveau van onze informatie. Eveneens dagelijks worden we bestookt met vele spam berichten en virus berichten tussen onze e-mail. Er worden gemiddeld 165 notebooks per week gestolen en helaas groeit dit aantal nog steeds. Hackers zijn nog steeds actief met het binnendringen van bedrijfsnetwerken. Wifi is in opkomst maar een netwerk met Wifi staat vaak open voor iedereen. Steeds meer mensen maken gebruik van een PDA of Smartphone om met het bedrijfsnetwerk verbonden te zijn. Steeds meer mensen werken vanuit huis, maar is deze werkplek net zo beveiligd als op kantoor? Steeds meer Spy-ware is actief waardoor er steeds meer vertrouwelijke informatie beschikbaar komt. Veel data wordt tegenwoordig mee genomen op een USB stick, maar wat als deze stick verloren wordt.

Helaas zijn dit nog maar een paar van de vele gevaren waarmee we dagelijks te maken hebben als we praten over de veiligheid van uw informatie en gegevens. Met de wetenschap van het bovenstaande en de behoefte die daar eigenlijk bij komt kijken is B2B Secure opgericht. B2B Secure wil bedrijven helpen het juiste beveiligingsniveau voor haar data te realiseren binnen de gestelde reële budgetten.

B2B Secure is in staat om u te helpen met het gehele traject voor de beveiliging van uw Netwerken en data. Hierbij maakt B2B Secure gebruik van de intern aanwezige kennis maar ook de kennis van haar Partners om zodoende altijd een passende oplossing voor de klant te kunnen bieden. Met in het achterhoofd haar eigen kreten als “ITs Got to be secure” en “Better to be secure” is B2B secure uw totaal leverancier als het gaat om IT Security.

Graag leveren wij u de benodigde hard- en software voor uw oplossing, helpen wij u met het vinden van de juiste beveiligingsoplossing, helpen wij u met het implementeren van de juiste beveiligingsoplossing.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen dus maken wij graag met u een afspraak om uw wensen of benodigdheden eens te inventariseren, neemt u gerust eens contact met ons op.

Het B2B Secure Team!