Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Social Media

Social Media is inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met name de jongere generaties hebben deze vorm
van communicatie omarmd. Behalve de vele voordelen die deze nieuwe media biedt, kleven er ook een aantal haken en ogen aan het gebruik hiervan.

Veel van de bedrijven geeft hun werknemers volledige toegang tot sociale netwerken, waaronder het delen van bestanden. Werknemers gebruiken dan ook vaak zakelijke e-mailadressen binnen sociale media platformen. Vaak zien wij dat organisaties weinig tot geen richtlijnen geven aan haar medewerkers met betrekking tot deze relatief nieuw communicatievorm wat kan leiden tot erg vervelende gevolgen.

B2B Secure kan u helpen met de richtlijnen maar laat u ook graag zien hoe u goed inzicht kan krijgen in het huidige gebruik van deze middelen en hoe u eventueel uw interne regelgeving ook technisch kan beheren.

Neem vandaag nog contact met ons op 035 -6020682 of stuur een email naar info@b2bsecure.nl

Ook kunt u klikken op de logo's hieronder om te zien welke oplossingen de betreffende fabrikanten hebben voor het social media vraagstuk.