Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
B2B Easy Online Backup

De zekerheid van een zorgeloze back-up

Een exacte kopie van uw kostbare bedrijfsgegevens. Elke dag automatisch gemaakt. Veilig en versleuteld opgeslagen buiten uw bedrijf in een ultramodern datacenter in Nederland. Die u met één druk op de knop weer kunt terugzetten. Dat is de online backup van Backup-Connect.
 
B2B Secure BV kiest niet voor niets voor de expertise en betrouwbaarheid van Backup-Connect. Het eerste, grootste en beste backupbedrijf van Nederland. Met een team van ervaren, ambitieuze specialisten Dus als u kiest voor een online backup, kies dan ook het beste en ga voor Backup-Connect!
 

Zien is geloven!
Probeer de online backup dertig dagen gratis naast uw huidige backup en ervaar zelf alle voordelen. Neem vandaag nog contact op met B2B Secure en vraag naar de online backup van Backup-Connect of klik hier 

De voordelen op een rij
  • Zorgeloos
    U heeft nergens omkijken naar. Bepaal één keer wanneer de backup moet worden gemaakt en alles verloopt volledig automatisch. Na iedere backup ontvangt u een overzichtelijk rapport, zodat u precies weet wat er gebeurt.
  • Veilig
    Uw gegevens zijn alleen door u terug te halen en worden automatisch versleuteld vóórdat ze over een beveiligde internetverbinding worden verzonden. Dagelijks wordt de beveiliging door externe partijen getoetst.
  • Voordelig
    Met de online backup bespaart u op hard- en software die u normaal gesproken nodig heeft om backups te maken. Gemiddeld bespaart u zelfs al snel 60%!

 

Prijsstelling

 PC BackupServer backup


5 GB opslagcapaciteit

€ 10 per maand

 

30 GB opslagcapaciteit:  

€ 35 per maand

15 GB opslagcapaciteit

€ 20 per maand

 

40 GB opslagcapaciteit:  

€ 50 per maand

PC backup licentie

€ 10 eenmalig

 

50 GB opslagcapaciteit:  

€ 65 per maand

             60 GB opslagcapaciteit:  

€ 80 per maand


 

 

75 GB opslagcapaciteit:  

€ 95 per maand


 

 

100 GB opslagcapaciteit:  

€ 110 per maand


 

 

Server backup licentie       

€ 50 eenmalig

Standaard: inclusief In-file delta-, Volume Shadow Copy-, MS Exchange-, SQL-, MySQL- en Lotus Lotes/ Domino module.
Optioneel: brick level mailbox backup, € 0,50 per mailbox per maand, vanaf 100 GB € 0,25 per mailbox per maand.

Prijzen zijn exclusief b.t.w. en worden per jaar vooruit gefactureerd.  

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviserend gesprek op 035-6020682 of email ons via info@b2bsecure.nl . Indien u een terugbel verzoek achterlaat, nemen wij contact met u op op een tijdstip wat u het best uitkomt. Wij zijn u graag van dienst! 

Voor meer informatie klik hier