Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Zoeken
Managed security

 

B2B Secure “Managed Security Services”

 

In een wereld van vandaag waar informatiebeveiliging volop in de belangstelling staat , brengt B2B Secure passende en concrete oplossingen om organisaties te beveiligingen tegen verschillende kwetsbaarheden. B2B Secure biedt klanten totaaloplossingen op het gebied van firewalls, intrusion detection & prevention, filters voor spam & spyware en het veilig uitwisselen van bestanden met klanten of zakenpartners.

Met Managed Security Services wordt het organisaties gemakkelijk gemaakt. B2B Secure neemt de praktische kanten van IT beveiliging voor haar rekening.Specialisten beheren de beveiligingscomponenten die nodig zijn om data te beschermen tegen bedreigingen van buiten af. Er wordt nauw samengewerkt met marktleiders in de beveiligingstechnologie, waaronder: TumbleWeed, Juniper Networks, Check Point, McAfee, Finjan en Beyond Security. In gecertificeerde (ISO 2700x) en gerenommeerde datacenters worden de verschillende diensten aangeboden.
 
Mocht u een dienst missen schroom dan niet ons hiernaar te vragen zodat wij u hiermee mogelijk ook zouden kunnen ondersteunen.
Meer weten? Mail of Bel ons of kijk op de onderliggende B2B Easy  pagina's.

Mail ons via info@b2bsecure.nl of bel ons gerust op 035-6020682.